Väckelsemöte och predikan ”Romarbrevet-Evangeliet och Kristi lära”!

NORRLANDSMISSIONEN – Torgmöte, Gatuevangelisation och Väckelsemöte! Tusentals fick evangeliet via traktatutdelning, ett par tog emot Jesus i gatuevangelisationen och massor av bra samtal, de troende blev tränade till evangelisation. På väckelsemötet i lokala församlingen (”Nytt Liv” i Gällivare) blev två personer helade tror vi, två omvändelser och flera vittnade om att ha blivit starkt berörda av Guds Ande.

Det var Ordets förkunnelse och den Helige Andes närvaro som gav genombrott! Här följer min predikan som min fru Anette tolkade till engelska, avslutningen av predikan och s k ”eftermötet” med förbön m m fick inte plats i videon, men predikoavslutet la jag ändå in som text.

NORRLANDSMISSIONENS koncept är alltså: Att dela ut Evangeliet i traktatform till många hushåll. Att ha Torgmöte och gatuevangelisation där vi också tränar de lokala troende. Att ha Väckelsemöte i den lokala församlingen, ja, det är liksom konceptet som vi fått från Jesus att utföra.

Men, här har du videopredikan från Väckelsemötet i Nytt Liv-församlingen i Gällivare, varsågod ”Romarbrevet – Evangeliet och Kristi lära”: https://youtu.be/A6RxzdifJHw

Annonser